Over Quooker

Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is er nog altijd voelbaar.

De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Uitvindingen als het hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex en de serie zwarte kokendwaterkranen zorgden voor een revolutie in de keuken. Het innoveren ‘rondom de spoelbak’ gaat bij ons nog elke dag door.

Duurzaamheid

Met een kokendwaterkraan van Quooker haal je een duurzaam product in huis. En niet alleen het product zelf is duurzaam, Quooker streeft op alle terreinen duurzaamheid na. Met aandacht voor mens en milieu.

Zowel op ons kantoor in België, als ons hoofdkantoor en onze fabriek in Nederland staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het bedrijfspand is in 2016 nieuw gebouwd en bedekt met 900 zonnepanelen, die volledig in de energiebehoeften van het pand voorzien. Op onze Return & Recovery-afdeling recyclen we oude producten en verwerken we onze afvalstromen op een duurzame manier, om de wetgeving WEEE (Waste of Electrical and Electronic Equipment) na te leven.

Wil je meer weten over de kraan die alles kan? Klik dan hier!