Inschrijven 20192019-02-07T16:32:49+00:00

Inschrijven en voorinschrijven

Voor alle praktische gegevens over het evenement : KLIK HIER

Hier kan u voorinschrijven : lees wel eerst goed de tekst op deze pagina en KLIK DAN HIER 

In de voorinschrijvingsmodule word je gevraagd de nodige informatie in te geven zoals gewenste afstand, naam, geboortedatum, M/V, adres, e-mail adres, telefoonnummer. Zorg dat je die bij de hand hebt.

Als deze gegevens succesvol zijn ingegeven, krijg je op het scherm daar de bevestiging van te zien en word je gevraagd door te klikken naar de betalingsmodule. Zorg dat je de nodige gegevens klaar hebt om die betaling onmiddellijk uit te voeren.

———————————————————————————————————————————————————-

Adressen of andere gegevens worden niet doorgegeven aan andere organisaties of verkocht voor commerciële doeleinden.

Groepsinschrijvingen zijn ook mogelijk vanaf 10 personen. Groepsinschrijvingen kunnen per overschrijving betalen. Kleinere groepen of aanvullingen op groepen worden in het inschrijvingssysteem beschouwd als individuele inschrijvingen. Als je wil toevoegen aan een groep, gebruik dan steeds dezelfde clubnaam : wij verzamelen de aantallen per club voor het bepalen van  de groepsgrootte.

Je krijgt een automatische bevestigingsmail als de inschrijving goed verlopen is.

Je krijgt op het scherm te zien of de betaling goed verlopen is. 

Als de betaling om één of andere reden niet doorgegaan is, staat in de bevestigingsmail nog wel het juiste bedrag dat je moet overschrijven op rekening BE38 7895 6175 1872 (BIC : GKCCBEBB) van ACDAL met vermelding van de naam en de afstand. Na de betaling wordt er geen bevestigingsmail over de betaling zelf gestuurd.

Je kan in de laatste maanden ook zien wie al vooringeschreven is per afstand. Dat kan door te klikken op : DEELNEMERSLIJST . Op deze lijst staat enkel wie en de gegevens heeft ingegeven én betaald heeft.

Voor wie voorinschrijft en tijdig betaalt, is de kost slechts 7 euro in plaats van 10 euro. Op 19 mei ligt je borstnummer dan klaar op het secretariaat in het Kasteel van Domein de Renesse.

Opgelet : voorinschrijving die betaald is, wordt niet terugbetaald indien iemand toch niet kan deelnemen.

Ter plaatse inschrijven kan ook nog tot een uur voor de start van de wedstrijd. Kom zeker op tijd om de nodige formaliteiten te vervullen en reken voldoende tijd om van de parking naar het secretariaat te gaan.

Wanneer je inschrijft, ga je automatisch akkoord met de algemene en privacy voorwaarden.    Klik hier

Bij twijfel, stuur een mail naar info@10milesmalle.be