Huize Walden is een warme zorgorganisatie voor personen met een zorgvraag in de  schaduw van de abdij van Westmalle. De bossen die zo typisch zijn voor onze regio vormen  een uniek kader. 

Naast een ‘op maat’ gemaakte zorg, zorgen we voor de juiste (dag)activiteiten die aansluiten bij de interessesfeer en de mogelijkheden voor  personen met een zorgvraag en dit zowel binnen de muren van Huize Walden als daarbuiten.
We beschikken hiervoor over een hele ploeg gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers die 24u per dag klaar staan voor uw zorg en ontspanning.

Begin 2018 hebben we onze capaciteit verdubbeld naar 90 studio’s voor mensen met een zorgvraag.  Bovendien worden er 15 appartementen gebouwd voor mantelzorgers, zodat familie, partner, … dicht bij hun familielid kan wonen.  Huize Walden kan ook op die manier mee instaan voor jouw zorg op maat. 

Bovendien zetten we ook graag in op een verdere integratie met de omgeving. Zo bekijken we allerlei initiatieven om meer actief deel te nemen aan het dorpsleven. 

We willen de bewoners van Malle, Zoersel en omgeving ook graag uitnodigen om eens langs te komen en, waarom niet, deel te nemen aan onze activiteiten.  

         

Als je de volgende periode nog eens een wandeling of fietstocht plant in onze omgeving, aarzel dan vooral niet om eens een kijkje te komen nemen!

Huize Walden vzw, Sint Pauluslaan 12, 2390 Malle   www.huizewalden.be   of 03/312.23.92