Eén van de naturaprijzen voor alle deelnemers is een kortingsbon geschonken door DECATHLON.

Op deze pagina staan de links actief om deze bon op te vragen

                                   decathlon

Decathlon is trots om partner te zijn van de 10 Miles Malle. Daarom schenken zij aan elke deelnemer van de 10 Miles Malle 2017 een bon van 6 euro op zijn of haar Decathlon klantenkaart en een extra bon van 6 euro voor diegenen die zich linken aan de clubkaart van ACDAL

Deze bons en de clubkaart kunnen gebruikt worden in alle winkels van Decathlon. Door het gebruik verzamelt u allerlei voordelen.

Decathlon zal u een “e-cheque” per mail toesturen. Dit zo snel mogelijk en zeker binnen een maand.

De link naar de bon voor de deelnemers :

Klik hier :   Decathlon bon voor deelnemers  

Ter controle zal u gevraagd worden uw borstnummer in te geven.

Die vindt u in de uitslag – Klik hier om naar de uitslagen te gaan

 

U zal ook gevraagd worden uw Decathlon klantenkaart nummer in te geven : hou die kaart bij de hand

Als u in de invulpagina aangeeft dat u nog geen klantenkaart heeft, komt u eerst op een andere pagina terecht waar u die klantenkaart kan aanvragen.

(het is bij de aanmaak van de klantenkaart belangrijk om het einde van de pagina “ja” te kiezen bij het getrouwheidsprogramma om de cadeaubon als nieuw lid te ontvangen)

Noteer daarna het klantenkaartnummer, druk op Next en ga verder met het proces.

 

U kan ook kiezen om uw klantenkaart te linken aan de clubkaart van ACDAL.

Dan kan u extra éénmalig 400 punten (=6 euro cadeaubon) toegewezen krijgen. Door de link met de clubkaart aan te maken heeft u recht op de extra bon.

Dit is ook geldig voor iedereen die al een Decathlon klantenkaart heeft, en die nu wil linken aan ACDAL.

Sympathisanten van ACDAL hebben verder geen enkele verplichting t.o.v.  ACDAL en kunnen ten allen tijde deze link verbreken.

 

Problemen met één van deze mogelijkheden ?

In het algemeen zijn er weinig problemen met het aanvragen van deze kortingsbon. Mocht het een eerste keer niet lukken, probeer het later nog een keer en volg zo goed mogelijk de stappen.

Een gekend probleem is voor diegenen die geen enkel Google product gebruiken. Decathlon heeft deze aanvraag namelijkt opgemaakt in Google Drive. Wie bij het aanloggen onmiddellijk om een Google account wordt gebruikt, is in dit geval. Er zijn twee oplossingen : u laat dit invullen door iemand anders of u stuurt uw gegevens (naam, adres, borstnummer, Decathlon klantenkaartnummer en of u sympathisant van ACDAL wil worden) naar info@10milesmalle.be en we doen dit voor u.

Voor alle andere vragen of problemen : stuur een mail naar info@10milesmalle.be met uw naam en eventueel uw klantenkaartnummer. Decathlon zal  dit dan met u opvolgen.